• ONDERHOUD

  Een onderhoudsvrij dak bestaat niet
  In de laatste 4 jaar is Hollanddak actief bezig om haar opdrachtgevers te ontlasten van vraagstukken met betrekking tot planmatig dakonderhoud. Hollanddak focust zich niet uitsluitend op de juiste prijs/kwaliteit verhouding, maar legt vooral de nadruk op een goede communicatie.

  Voornamelijk de heldere en open manier van communiceren wordt zeer gewaardeerd door onze opdrachtgevers, dit heeft er toe geleid dat de onderhoudsportefeuille in vierkanten meters gegroeid is van 500.000 m² in 2013 tot 2.500.000 m² in 2017. Daarnaast hebben we het klantenbestand mogen uitbreiden met prominente vastgoedbeleggers, zorginstellingen, scholengemeenschappen en vastgoedmanagementorganisaties.

  Dakonderhoud is maatwerk
  Dakonderhoud is maatwerk, om die reden worden er nooit dakonderhoudsovereenkomsten opgesteld zonder de daken te onderwerpen aan een conditiemeting. De conditiemeting wordt uitgevoerd door een gecertificeerde inspecteur van Hollanddak. De conditiemeting geeft inzicht met betrekking tot de levensduur, kwaliteit, oppervlakte en opbouw van het dakvlak alsmede de omgevingsfactoren en vormt het fundament voor de uiteindelijke offerte. Bovendien worden er foto’s gemaakt voor onze en uw documentatie. De voornaamste reden van de uitgebreide conditiemeting is dat Hollanddak u een aanbieding kan doen toekomen welke goed is onderbouwd. De conditiemeting wordt kosteloos uitgevoerd. Maak vrijblijvend een afspraak met onze gecertificeerde dakinspecteur van Hollanddak voor een ‘conditiemeting’ van uw dak.

  Vraag hier uw conditiemeting aan.

  Inspecteren volgens NEN-2767
  Hollanddak stelt haar inspectierapportages op volgens de NEN-2767. De daken worden geïnspecteerd door BDA opgeleide dakinspecteurs. Centraal bij deze manier van rapporteren is dat de opdrachtgever wordt geïnformeerd inzake de levensduurverwachting van alle diverse dakonderdelen en details. Op basis van deze vorm van rapporteren kan een eigenaar/gebruiker/investeerder voortaan een betere inschatting maken van zijn toekomstige uitgaven betreffende het groot onderhoud voor de dakbedekkingsconstructie.

  Onze communicatie voorziet u van complete inspectierapportages, een duidelijke omschrijving van de huidige conditie van uw daken en adequate conclusies met betrekking tot de levensduur van uw dakbedekkingsconstructies. Met name door middel van de uitgebreide fotoreportage proberen wij de klant inzicht te geven in het dak en de uitgevoerde werkzaamheden.

  Klik hier om een Hollanddak inspectierapportage te zien.

  Partners in onderhoud
  Hollanddak werkt samen met vaste gerenommeerde partners in de bouwsector. Deze keuze hebben wij gemaakt om een hoge kwaliteit te leveren over producten die zijn vervlochten in de dakenbranche, maar waarvan de expertise niet bij Hollanddak ligt. Over de jaren heen hebben wij een uitgebreid netwerk gecreëerd, waarbij wij kwaliteit en betrouwbaarheid van onze onderaannemers kunnen garanderen. De afdeling onderhoud van Hollanddak werkt nauw samen met de volgende organisaties:

  • Valbeveiliging: Eurosafe Solutions
  • Daktuinen: Hoveniersbedrijf Koninklijke Ginkel Groep
  • Daktuinen: Binder Groenprojecten

  Aanbestedingen
  De versnelde professionalisering van de onderhoudsafdeling is tot stand gekomen sinds Hollanddak actief vastgoedbeleggers, zorginstellingen, scholengemeenschappen en vastgoedmanagementorganisaties de mogelijkheid aanbiedt om dakonderhoud op grote schaal in te kopen. Het creëren van schaalvoordelen met betrekking tot onderhoud kan veel kosten besparen en daarmee het rendement op uw directe vastgoedbeleggingen verhogen. Bovendien behoudt het vastgoed haar waarde, waardoor het indirect rendement ook gewaarborgd blijft.

  Plan van aanpak
  Hollanddak biedt u een totaaloplossing voor planmatig onderhoud van uw vastgoedportefeuille. Dit doen wij aanvankelijk middels een veelomvattend plan van aanpak, waarin alle objecten uitvoerig worden besproken. Het plan van aanpak omschrijft alle uit te voeren werkzaamheden, de aan- of afwezigheid van valbeveiliging, extra benodigdheden (container, hoogwerker) en de hieraan gekoppelde prijzen. Daarnaast treft u een uitgebreid verhaal met betrekking tot lekkagemeldingen, reactietijd, tarieven en contactpersonen.

  Maak kennis met Hollanddak
  Kortom, genoeg redenen om nader kennis te maken met de service- en onderhoudsafdeling van Hollanddak. Graag gaan wij met u in gesprek om te kijken wat Hollanddak voor u kan betekenen.

 • CONTACT ONDERHOUD

  E-mail: onderhoud@hollanddak.nl
  Telefoon: 0416 – 369 152

  DOWNLOADS
  Voorbeeld inspectierapportage
  Voorbeeld onderhoudsovereenkomst

  Inspectierapportage conform NEN27-67

  onderhoud

bartimeus bilfinger dkg-keuken jumbo mvgm rav rwg saint-gobain stihogroep trivium van-mossel-groep

Hollanddak heeft in 2020 6.000.000 m² dakbedekking geïnspecteerd en onderhouden.

 

HOLLANDDAK IN BEELD

Hieronder treft u enkele video’s aan die de werkwijze van Hollanddak en complexiteit van de opgeleverde projecten visualiseren.

PROJECTEN HOLLANDDAK