• Daken

  Nieuwbouw en renovatie van daken. Dat is waar het bij Hollanddak om draait. We hebben onze sporen verdiend met complexe, grote daken. Veelal industriële daken en daken voor opdrachtgevers in de woning- en utiliteitsbouw.

  Hoge productie
  Door onze uiteenlopende en uitgebreide ervaring anticiperen wij moeiteloos op de meest efficiënte bouwstromen. We kunnen per dag tot 2.000 vierkante meter nieuwe dakbedekking aanbrengen.

  Multifunctionele daken
  Onze opdrachtgevers waarderen onze kennis en kunde over multifunctionele daken. Doordat wij constant innoveren, staan wij garant voor daken die futureproof zijn. Denk aan: energiedaken, groene daken, en leefdaken met een bewezen levensduur.

  Veiligheid
  Hollanddak is in staat om projecten te realiseren met extreem hoge veiligheidseisen. Denk hierbij aan penitentiaire inrichtingen, luchthavens, havens, etcetera. Veiligheid én veiligheidsbewustzijn zijn verankerd in de genen van onze organisatie.

 • Direct contact   daken

  In 2020 heeft Hollanddak ruim 1.500.000 m² dakbedekking aangebracht in Nederland, België, Luxemburg, Polen & Zweden.

   

  HOLLANDDAK IN BEELD

  Hieronder treft u enkele video’s aan die de werkwijze van Hollanddak en complexiteit van de opgeleverde projecten visualiseren.

  PROJECTEN HOLLANDDAK