• ROOFS

    Hollanddak is een grote speler in de dakenbranche. Kennis en een kerngezonde financiële positie liggen hieraan ten grondslag. Onze expertise zit voornamelijk in twee disciplines: industriële en gebruiksdaken. Op het gebied van industriële daken zijn wij in staat om grote oppervlaktes in zeer kort tijdsbestek te realiseren. Daken van meer dan 100.000 m² zijn bij Hollanddak geen uitzondering.

  • DAKBEHEER

    Hollanddak is uw perfecte partner als het aankomt op dakbeheer en planmatig onderhoud. Wij zijn trots op deze afdeling binnen ons bedrijf, die met prioriteit onze opdrachtgevers ontzorgt van vraagstukken met betrekking tot dakbeheer. Onze communicatie voorziet u verder van complete rapportages conform de NEN-2767 en adequate conclusies met betrekking tot de levensduur van uw dakbedekkingsconstructie.

  • PROJECTEN

    Daken van Hollanddak vindt u terug op alle toonaangevende projecten. Uiteenlopend van gebruiksdaken in de utiliteitsbouw tot industriële daken op logistieke hotspots. We zijn dé specialist voor grote daken.