• OVER HOLLANDDAK

  Wij willen altijd zekerheid bieden aan onze opdrachtgevers; uw dak is immers geen experiment! Over kwaliteit mag nooit discussie zijn. En die kwaliteit zit in ons hele proces verweven.

  We komen na wat we met onze opdrachtgever hebben afgesproken en verwerken alleen producten met een bewezen levensduur. We werken vanuit een compact team, met korte lijnen en directe aanspreekpunten. Ons bedrijf is sterk en gezond met z’n solide financiële basis. Maar bovenal verstaan we ons vak, van ontwerp en planning tot uitvoering en eindproduct.

  Certificering
  Hollanddak levert kwalitatief hoogstaand werk. Volgens afspraak en zoals het hoort. Processen, kwaliteit, veiligheid, gezondheid en milieu zijn verankerd in de ziel van ons bedrijf en erkend met de volgende certificaten:

  Garanties
  Uiteraard verstrekken wij garanties op de door ons gerealiseerde projecten. Eveneens is het mogelijk deze garantie onder te brengen bij onze partner HDI Gerling Verzekeringen N.V. Hiermee hebben wij de meest uitgebreide polis binnen onze branche tot stand gebracht.

  Bekijk hier ons certificaat verzekerde projectgarantie

 • Direct contact   over-hollanddak

  In 2020 heeft Hollanddak ruim 1.500.000 m² dakbedekking aangebracht in Nederland, België, Luxemburg, Polen & Zweden.

   

  HOLLANDDAK IN BEELD

  Hieronder treft u enkele video’s aan die de werkwijze van Hollanddak en complexiteit van de opgeleverde projecten visualiseren.

  PROJECTEN HOLLANDDAK