• ZONNEPANELEN

  Uw dak is geld waard!
  In samenwerking met Croonwolter&dros en Switch Energy kan Hollanddak u een unieke deal aanbieden in het kader van energie en duurzaamheid. Zowel nieuwe als oude daken komen in aanmerking. Wilt u zonnepanelen plaatsen op een nieuw dak? Dan kunnen wij u daarbij helpen en ontvangt u daarnaast zelfs een financiële vergoeding! Indien u dak sterk verouderd is, maar u wenst alsnog graag zonnepanelen te plaatsen, ook dan kunnen wij u een aantrekkelijke financiële oplossing bieden. Kortom, wij bieden u een financiële oplossing in ruil voor het mogen plaatsen van zonnepanelen op uw dak: 1+1=3. Hoe werkt het precies? Lees snel verder!

  Case studies

  Partners

  Echt een bijzonder aanbod
  Croonwolter&dros en Switch Energy bieden u in samenwerking met Holland-dak een groene, duurzame, alles-in-een oplossing voor uw dak. Dit inclusief garanties en verzekeringen voor de gehele looptijd van het contract. Wanneer ú het dak beschikbaar stelt voor het plaatsen van onze zonnepanelen is de vervanging van dat dak vaak kosteloos. Naast dit financiële voordeel, bent u gelijk langjarig verzekerd van een optimaal functionerend dak, inclusief onderhoud, veiligheidsmaatregelen en garanties. En dit allemaal in één hand en door een vertrouwde, professionele partij uitgevoerd.

  Hoe werk het?
  Wanneer u Switch Energy met Croonwolter&dros een zonnepaneelinstallatie laat exploiteren op uw dak voor een periode van 15 jaar, ontvangt u normaal gesproken een jaarlijkse vergoeding voor het huren van uw dak voor de zonnestroominstallatie. De huur-vergoeding kunnen wij inzetten voor het vervangen van de dakbedekking. Uiteraard kan de gebruiker van het gebouw ook een deel van de opgewekte groene energie voor eigen gebruik inzetten. Zo krijgt u meerdere voordelen in één. Dit aanbod geldt zowel voor bestaande bouw als voor nieuwbouw.

  Verzekeringen, garanties & onderhoud
  Onderhoud: 15 jaar geheel verzorgd
  Het onderhoud aan zowel dak als zonnepaneel-installatie wordt door ons gecombineerd. Dit scheelt u kosten en zo is er altijd maar één aanspreekpunt voor het onderhoud en vragen van uw kant.

  • Garantie: gedurende gehele looptijd
   U krijgt een 15-jarige garantie op het dak.
  • Verzekeringen: aan alles gedacht
   Voor het vervangen van het dak en het plaatsen van de zonnepalen hebben wij een Construction All-Risk verzekering geregeld. Daarnaast geldt een uitgebreide aansprakelijkheidsverzekering die loopt gedurende de volldedige looptijd van 15 jaar. Wat wilt u nog meer? Vraag naar de mogelijkheden in úw situatie.