• ZONNEPANELEN

  Uw dak is geld waard!

  Hollanddak kan u een unieke mogelijkheid bieden in het kader van energie en duurzaamheid. Zowel nieuwe als oude daken komen in aanmerking. Wilt u zonnepanelen plaatsen op een nieuw dak? Dan kunnen wij u daarbij helpen. Is uw dak sterk verouderd, maar wenst u alsnog graag zonnepanelen te plaatsen, ook dan kunnen wij u een aantrekkelijke financiële oplossing bieden. Kortom, wij bieden u een financiële oplossing in ruil voor het plaatsen van zonnepanelen op uw dak: 1+1=3. Hoe werkt het precies? Lees snel verder!

  Case studies

  Echt een bijzonder aanbod
  Hollanddak biedt een groene, duurzame, alles-in-een oplossing voor uw dak, inclusief garanties en verzekeringen voor de gehele looptijd van het contract. Wanneer u het dak beschikbaar stelt voor het plaatsen van zonnepanelen is de vervanging van dat dak vaak kosteloos. Naast dit financiële voordeel, bent u gelijk langjarig verzekerd van een optimaal functionerend dak, inclusief onderhoud, veiligheidsmaatregelen en garanties. En dit allemaal in één hand en door een vertrouwde, professionele partij uitgevoerd.

   

  Hoe werk het
  Wanneer u een zonnepaneelinstallatie laat exploiteren op uw dak voor een periode van 15 jaar, ontvangt u normaal gesproken een jaarlijkse vergoeding voor het verhuren van uw dak voor deze zonnestroominstallatie. De huur-vergoeding kunnen wij inzetten voor het vervangen van de dakbedekking. Uiteraard kan de gebruiker van het gebouw ook een deel van de opgewekte groene energie voor eigen gebruik inzetten. Zo krijgt u meerdere voordelen in één. Dit aanbod geldt zowel voor bestaande bouw als voor nieuwbouw.
  Verzekeringen, garanties & onderhoud
  Onderhoud: 15 jaar geheel verzorgd.

  Het onderhoud aan zowel dak als zonnepaneel-installatie wordt door ons gecombineerd. Dit scheelt u in kosten en zo heeft u één aanspreekpunt voor het onderhoud en vragen.

   • Garantie: gedurende gehele looptijd
   • U krijgt een 15-jarige garantie op het dak.
   • Verzekeringen: aan alles gedacht
    Voor het vervangen van het dak en het plaatsen van de zonnepalen hebben wij een Construction All-Risk verzekering geregeld. Daarnaast geldt een uitgebreide aansprakelijkheidsverzekering die loopt gedurende de volledige looptijd van 15 jaar. Wat wilt u nog meer? Vraag naar de mogelijkheden in úw situatie.